Seks met een partner kan geweldig zijn, maar er komt ook veel bij kijken. Je moet er allebei voor in de stemming zijn, je moet hetzelfde willen, jullie agenda’s komen niet altijd overeen, … Solo seks is dan de perfecte oplossing. Er wordt soms wat neerbuigend over gepraat, maar dat gebeurt alleen door diegenen die nog nooit echt goede seks met zichzelf hebben gehad. Wanneer je masturbeert, ben jij de baas. Jij bepaalt en jij bent de enige waar je rekening mee moet houden. Hier lees je hoe je van seks met jezelf echt super solo seks kunt maken.

Ultieme ervaring

Wanneer je seks hebt met jezelf, is het extra fijn als je hier hulpmiddeltjes bij kunt gebruiken. Misschien denk je hierbij aan een dildo of een vibrator, maar als het wat meer kinky mag zijn, is een seksmachine je ultieme maatje om meerdere orgasmes mee te kunnen krijgen. Een seksmachine is, zoals het woord het eigenlijk al zegt, een mechanisch apparaat dat volautomatisch werkt om jou (en/of je eventuele partner) seksueel te stimuleren. Het leuke aan zo’n neukmachine is dat je er opzetstukken aan kunt bevestigen en de machine vervolgens volledig kunt instellen naar jouw persoonlijke voorkeur. Jij bepaalt de snelheid, de penetratie diepte en de vibratie waarmee deze machine jou mag verwennen.

Groot genot

Vind je zo’n seksmachine nogal onpersoonlijk? Je kunt ook heerlijke solo seks beleven met een sekspop. Niet zo’n opblaasbaar plastic ding, maar een levensechte pop gemaakt van aangename materialen. Een sekspop kan levensecht zijn, mannelijk of vrouwelijk (of allebei) en er zijn verschillende huidskleuren mogelijk. In de ingangen of op de penis is extra stimulatie ingebouwd, waardoor je echt heerlijk kunt genieten van seks met een van deze lovedolls. Beleef je alles graag nog intenser? Dan zijn er ook zuigende en vibrerende sekspoppen te vinden die je echt laten voelen wat ultiem genot is.

Waarom kiezen voor een sekspop?

Een sekspop is het ideale accessoire wanneer je wil kunnen genieten van seks met jezelf. Ze zijn vervaardigd uit zacht materiaal dat realistisch aanvoelt en van hoge kwaliteit is. Door de geribbelde structuur aan de ingangen, is het penetreren van deze poppen een waar genoegen. Door deze wrijving en extra stimulatie krijg je de ervaring van seks te hebben met een echte partner, maar zonder al het gedoe dat hier vaak bij komt kijken. De poppen zijn stevig, zodat jij je echt kunt laten gaan. De lovedolls zijn voorzien van stevige billen, grote borsten en nauwe ingangen. Je kunt je dus niets beter wensen om heerlijk mee klaar te komen. Ook voor vrouwen die op zoek zijn naar een mannelijke pop, zijn er tal van sekspoppen op de markt die niet kunnen onderdoen voor levensechte adonissen. Wil je het beste van beide werelden kunnen proeven? Kies dan voor een shemale pop met borsten, een penis en een strakke anus.